Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
joomla template

Technologii

Instalaţii mici OMS

Imprimare

kicsi

Sunt utilizate pentru epurarea apelor menajere provenite din case particulare, pensiuni şi restaurante.

 

Biocombi OMS

Imprimare
biocombi
Este utilizat pentru epurarea apelor menajere provenite din reţele comunale, comune şi oraşe cu o capacitate de min 2000 m3/zi. Capacitatea staţiilor de epurare biocombi poate fi modificată cu ajutorul instalaţiilor construite în paralel în funcţie de necesităţi. La sistemele cu tehnologie OMS, microorganismele care efectuează descompunerea aerobă a materiilor organice, sunt aprovizionate cu oxigen cu ajutorul sistemului cu membrane elastice de aerare de adâncime care insuflă în bazin bule ultrafine de aer. Sistemul de aerare brevetat de OMS produce o aerare optimă a nămolului activ. În anii '60 firma OMS a conceput şi dezvoltat
Citeşte mai mult...
 

Simplex OMS

Imprimare
simplex
Este utilizat pentru epurarea apelor menajere provenite din reţele comunale, comune şi oraşe cu o capacitate de min.500 m3/zi. Capacitatea staţiilor de epurare poate fi modificată cu ajutorul instalaţiilor construite în paralel în funcţie de necesităţi. Decantorul secundar este unic şi a fost brevetat de normativele ATV germane. Decantorul reuneşte avantajele decantoarelor de tip Dortmund şi Dor. Materialul din care este confecţionat decantorul secundar este oţel inoxidabil. Decantorul este aşezat în bazinul de epurare biologică din beton armat.
 

Klärcenter OMS

Imprimare
klarcenter
Este utilizat pentru epurarea apelor menajere provenite din: cartierele oraşelor şi reţele de canalizare comunale cu o capacitate de 500-2000 m3/d.
Capacitatea staţiilor de epurare poate fi modificată cu ajutorul instalaţiilor construite în paralel în funcţie de necesităţi. Decantoarele în număr de 2-4 sunt aşezate concentric în bazinul de epurare biologică şi sunt executate din oţel inoxidabil sau aluminiu rezistent la acţiunea corozivă a apelor menajere.
 

Instalaţii biocompacte OMS

Imprimare

biokompakt
Sunt utilizate pentru epurarea apelor menajere provenite din campinguri, hoteluri, localităţi mici, sate şi comune, cu o capacitate de  10-500 m3/d.
Capacitatea staţiilor de epurare poate fi modificată cu ajutorul instalaţiilor construite în paralel.
Decantoarele sunt amplasate concentric în bazinul de epurare biologică şi sunt confecţionate din oţel inoxidabil şi aluminiu rezistent la acţiunea corozivă a apelor menajere.