Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
English Hungarian (formal)Română

Online

Avem 4 vizitatori 
joomla template

Prezentarea firmei

Antreprenoriat în construcţii hidro-edilitare şi lucrări pentru protecţia mediului.

alapitoFirma OMS a fost înfiinţată în Germania în anul 1915   de   către   inginerul   Otto   Mohr   din Schierstein şi  se  ocupă  cu   proiectarea  şi dezvoltarea   tehnologiilor  în   domeniul   epurării apelor uzate. Calitatea tehnologiei OMS este garantată de cele peste 5000 de lucrări executate până în prezent.

În anul 1992 firma OMS Hungaria Kft. şi-a început activitatea în Ungaria (cu 51% capital german: OMS Wiesbaden, 49% capital maghiar).

În anul 1998, 51% din acţiunile firmei   OMS-Klăranlagen   G.mb.H.   Wiesbaden   au   fost cumpărate   de  firma      SW  Umwelttechnik Stoiser&Wolschner  AG.   Klagenfurt   din Austria.

Compania OMS are activitate în România încă din anul 2000, data când s-a înfiinţat firma OMS Timişoara SRL.

În 2005 este înfiinţată  firma OMS România SRL, cu capital social mixt român şi maghiar, ca un subsidiar al firmei OMS-Hungaria Kft. cu scopul de a mări în continuare încrederea beneficiarilor în serviciile oferite de noi.

Firma OMS este constituită din specialişti în domeniile:  alimentare cu  apă,  canalizare, staţii   de   epurare   (proiectare,   execuţie,  exploatare) care s-au preocupat ca tehnologia germană OMS să poată fi aplicată cu succes atât în Uniunea Europeană cât şi în România.


De la înfiinţare, obiectivul principal al firmei OMS România S.R.L. este prestarea de servicii de calitate în domeniul de activitate a companiei, astfel încât Beneficiarii lucrărilor să fie mulţumiţi, satisfăcuţi.
Pentru aceasta am adus know-how-ul şi experienţa tehnologiilor de epurare şi execuţie din Europa de Vest  pe care le-am aplicat cu succes în ţara noastră.

Scopul companiei noastre este de a aplica cunostinţele şi experienţa acumulată  în lucrările noastre, propunând soluţii economice, fiabile, punând un puternic accent şi pe perioada de după finalizare a lucrărilor de execuţie şi anume exploatarea şi întreţinerea obiectivelor proiectate şi executate de compania noastră să fie economice şi pe durata exploatării lor.

Investiţiile realizate de compania noastră au un grad mare de automatizare (sisteme SCADA) pentru ca intervenţia umană să fie cât mai mică în timpul exploatării.

Materialele folosite şi puse în operă în lucrările proiectate şi executate de compania noastră sunt de cea mai bună calitate, produse de către companii consacrate, cu mare experienţă în domeniul lor de activitate ale căror obiective principale sunt asemănătoare companiei noastre: calitate, fiabilitate, economicitate în exploatare,  protejarea mediului înconjurător.

Nu în ultimul rând un alt obiectiv principal este protecţia mediului înconjurător atât pe parcursul proiectării cât şi a execuţiei lucrărilor. Putem spune că 80%  din lucrările realizate de către compania noastră sunt pentru a proteja mediul înconjurător şi a asigura o dezvoltare durabilă a comunităţilor, beneficiarilor care apelează la serviciile companiei noastre.

Pentru a face faţă cerinţelor Clienţilor, precum şi ale pieţei, pe lângă munca conştientă, s-a impus restructurarea sistemului de control tehnic şi calitativ potrivit standardelor internaţionale ISO 9001, ISO 14001 şi OHSAS 18001/2008.

Calitatea execuţiei este evidenţiată de mai mulţi factori.

O condiţie indispensabilă în vederea obţinerii calităţii dorite este pregătirea procesului tehnologic al lucrării cu ajutorul specialiştilor în execuţie (construcţie, asamblare şi exploatare), cu alte cuvinte conducerea şi verificarea proceselor tehnologice să fie realizată de un grup de specialişti cu experienţă în domeniu.

În conformitate cu normele, Prevederile de Execuţie şi Verificare a proiectelor de execuţie şi a condiţiilor locale fiecare domeniu de activitate al firmei OMS România se realizează sub supravegherea unui responsabil de proiect şi a unui responsabil tehnolog, cu scopul măririi în continuare a încrederii beneficiarilor în calitatea oferită de noi.

Compania OMS, de la data înfiinţării în Ungaria (1992) şi până în prezent, a proiectat şi realizat în peste 100 de localităţi, staţii de epurare care şi în momentul de faţă funcţionează cu succes, unele staţii de epurare sunt chiar în exploatarea firmei OMS. În momentul de faţă lungimea reţelelor de canalizare realizate de OMS în Ungaria depăşeşte 2000 km.

În România până în prezent am construit în total 5 staţii de epurare cu capacităţi între 100m3/zi – 2500m3/zi şi peste 60 de km de reţele de canalizare, peste 100 de km reţele de aducţiune şi distribuţie apă.