Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
joomla template

Technologii

KIS OMS BERENDEZÉSEK

Nyomtatás

kicsi

Magánházakból, panziókból és éttermekből származó szennyvizek tisztítására használják.

 

OMS BIOKOMBI

Nyomtatás
biocombi
A minimum 2000 m³/nap kapacitású községi hálózatokból, községekből, városokból származó szennyvizek tisztítására használják. A biokombi szennyvíztisztitótelep kapacitása változtatható párhuzamosan megépített rendszerekkel a szükségleteknek megfelelően. Az OMS tehnológiai rendszerek esetében a baktériumok amelyek elvégzik a szerves anyagok aerob lebontását, oxigénnel vannak ellátva a medence mélyén elhelyezett rugalmas membránokat tartalmazó levegőztető rendszer segítségével, mely ultrafinom buborékokat juttat  be a medencébe. Az OMS által szabadalmazott levegőztető rendszer optimális levegőztetést biztosít a rendszerbe kerűlt iszapnak. A 60-as években
Bővebben...
 

OMS SIMPLEX

Nyomtatás
simplex
A minimum 500 m³/nap kapacitású községi hálózatokból, községekből és városokból származó szennyvizek tisztítására használják. A szennyvíztelepek kapacitása változtatható párhuzamosan megépített rendszerekkel a szükségleteknek megfelelően. Az ülepitő berendezések egyedi és német ATV normák szerint voltak szabadalmazva. Az ülepitő egyesiti magában a Dortmund és Dorr tipusú ülepitők előnyeit, rozsdamentes acélból készül és a vasbeton szerkezetű, biológiai medencében van elhelyezve.
 

OMS KLÄRCENTER

Nyomtatás
klarcenter
Városok negyedeiből, 500-2000 m³/nap kapacitású községi szennyvízhálózatokból származó szennyvizek tisztítására használják.
A szennyvíztelepek kapacitása változtatható párhuzamosan megépített rendszerekkel a szükségleteknek megfelelően. Az ülepitő berendezések összesen 2-4 darab, körkörösen vannak elhelyezve a biológiai medencében és a szennyvíz oxidáló hatásának ellenálló rozsdamentes acélból valamint aluminiumból készülnek.
 

BIOKOMPAKT OMS BERENDEZÉSEK

Nyomtatás
biokompakt
Táborokból, szállodákból, kisebb településekről, falvakból, községekből származó szennyvizek tisztítására használják, 10-500 m³/nap kapacitással.
A szennyvíztelepek kapacitása megváltoztatható párhuzamosan megépitett berendezésekkel.
Az ülepitőberendezések körkörösen vannak elhelyezve a biológiai medencében, és a szennyvíz oxidáló hatásának ellenálló rozsdamentes acélból valamint aluminiumból készülnek.