Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
English Hungarian (formal)Română

Online

Oldalainkat 17 vendég böngészi
joomla template

A CÉG BEMUTATÁSA

alapito

Mélyépitési munkálatok kivitelezése és környezetvédelemre irányuló munkálatok.

Az OMS céget Schierstein-i Otto Mohr mérnök alapitotta 1915-ben Németországban, amely szennyvíztisztítási tehnológiák tervezésével és fejlesztésével foglalkozik. Az OMS tehnológia minőségét az eddig kivitelezett több mint 5.000 munkálat garantálja.

1992-ben az OMS Hungária Kft. megkezdte tevékenységét Magyarországon (51% német tőke: OMS Wiesbaden, 49% magyar tőke).

1998-ban az osztrák SW Umwelttechnik Stoiser und Wolschner AG Klagenfurt megvásárolta az OMS Klaralangen Wiesbaden GmbH-tól a cég részvényeinek 51-% -át.

Az OMS vállalat 2000-től tevékenykedik Romániában, amikor is megalapitotta az OMS Timișoara Srl (Kft.)-t.

2005-ben megalakul a román-magyar vegyes tőkével OMS Romania Srl (Kft.), mint egy az OMS Hungária Kft.-nek alárendelt jogi személy, a megrendelők cégünk által végzett szolgáltatásokba vetett bizalmának növelése céljából.

Az OMS cég kötelékében a következő területeken tevékenykedő szakemberek dolgoznak: vízhálózatok, szennyvíz rendszerek, szennyvíztisztitó telepek (tervezés, kivitelezés, üzemeltetés), akik a német OMS tehnológia sikeres gyakorlatba ültetésén ténykednek úgy Romániában mint az Európai Unióban is.

Már a megalakulását követően az OMS Romania Srl (Kft.) fő célja minőségi szolgáltatások nyújtása a cég tevékenységi területén, azért hogy a munkálatok Megrendelői elégedettek legyenek. Ezért magunkkal hoztuk Nyugat-Európából a szennyvíztisztítási tehnológiák tapasztalatát amelyeket hazánkban sikeresen hasznosítottunk.

Vállalatunk célja hogy hasznosítsuk munkáink során szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat, életképes, gazdasági megoldásokat teremtve, nagy hangsúlyt fektetve a munkálatok befejezését követő időszakra is vagyis a tárgyak üzemeltetésére és karbantartására azért hogy gazdaságosak legyenek az üzemeltetési időszakban is.

Cégünk által megvalósitott beruházásokat magas fokú irányítástehnika jellemzi (SCADA rendszerek), azért, hogy az üzemeltetés során az emberi beavatkozás minél kisebb mértékű legyen.

Cégünk által a tervezési és kivitelezési munkálatok során felhasznált és beépített anyagok a legjobb minőségüek, ismert vállalatok által előállított termékek, vállalatok amelyek nagy tapasztalattal rendelkeznek az ők tevékenységi területeiken és amelyeknek  fő céljaik hasonlóak a mi vállalatunk által kitűzött célokkal: minőség, életképes megoldások, gazdaságos üzemeltetés, környezetvédelem.

Az egyik fő cél a környezetvédelem, úgy a tervezés mint a kivitelezés során. Elmondhatjuk, hogy a cégünk által megvalósitott munkálatok 80%-a a környezetvédelemre irányul és arra, hogy biztosítani tudjunk egy tartós fejlődést azon közösségek, megrendelők számára amelyek igénybe veszik vállalatunk szolgáltatásait.

Annak érdekében, hogy megfeleljünk az Ügyfelek és a piac követelményeinek, a tudatos munka mellett, szükség volt a műszaki és minőségellenőrzési rendszer átalakítására az ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 180012008 nemzetközi szabványoknak megfelelően.

A kivitelezés minősége több tényezőtől  függ.

Egy elengedhetetlen feltétel, a kívánt minőség elérése érdekében, a tehnológiai folyamat megtervezése kivitelezési szakemberek segítségével (megépítés, összeállitás és üzemeltetés),   más szóval, a tehnológiai folyamatok vezetését és ellenőrzését egy a szakterületen tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csoport kell végezze.

A Kiviteli előírásoknak és a végrehajtási tervek Ellenőrzésére vonatkozó előírásoknak megfelelően, az OMS Románia cég mindenik tevékenységi területe egy projektfelelős és tehnológiai felelős felügyelete mellett valósúl meg, annak érdekében hogy a továbbiakban a megrendelők bizalma növekedjen az általunk nyújtott minőségben.

Magyarországi alapitásától kezdve (1992) napjainkig, az OMS cég több mint 100 településen tervezett és valósitott meg szennyvíztelepeket, amelyek a jelen pillanatig sikeresen műkődnek, egyes szennyvíztelepek esetében az OMS cég üzemeltetőként is jelen van. Jelen pillanatban az OMS által létrehozott szennyvízhálózat hossza Magyarországon meghaladja a 2000 km-t.

Romániában jelenleg összesen 5 darab 100 m³/nap és 2500m³/nap közötti kapacitású szennyvíztelepet és több mint 60 km szennyvízhálózatot, több mint 100 km vízhálózatot építettünk.